Feb 182013
 

Er zijn al heel veel boeken, tijdschriften en blogs geschreven over het kopen van een Spaanse woning. Meestal gaan deze boeken over de technische aspecten rondom de aankoop, met welke termen u gedurende het aankoopproces te maken krijgt en wat ze betekenen. Tóch blijkt er nog steeds veel onduidelijkheid te bestaan over de belangrijkste zaken rondom de aankoop van uw eigen woning in Spanje. Reden voor een toelichting…

Dit E-book, dat u gratis kunt downloaden, is geschreven vanuit de praktijk. Als makelaar ben ik sinds 1996 werkzaam op de Spaanse woningmarkt en heb zodoende in al die jaren al heel veel klanten begeleid bij de aankoop van de door hen gewenste woning. Deze ervaring heb ik gebruikt om dit E-book samen te stellen. Hoewel elke klant individueel en persoonlijk begeleid wordt, komt men vaak met dezelfde vragen of wenst men nadere informatie over bepaalde terugkerende punten van het aankoopproces. Middels dit E-book denk ik meer duidelijkheid te scheppen in de voor velen onbekende materie.

>> Klik hier voor uw gratis E-book <<

Stap-voor-Stap

Ik heb getracht dit E-book in chronologische volgorde te schrijven. Dat wil zeggen via de meest logische stappen: van het eerste idee om een Spaanse woning te gaan zoeken tot de uiteindelijke overdracht, zodat u er kunt gaan wonen. Voordat het zover is, volgen er echter een aantal zeer belangrijke stappen die bij elke aankoop weer terugkeren en zodoende extra uitleg verdienen.

Ik neem u in dit E-book aan de hand mee door het gehele aankoopproces en ben ervan overtuigd, dat u het als een boeiende ‘reis’ zult ervaren. Een goede voorbereiding is het halve werk en derhalve is mijn streven, dat al uw mogelijke vragen na het lezen van dit E-book beantwoord zijn en dat u zeker bepaalde zaken bent tegen gekomen die u nog niet wist. Bovendien zullen er updates van dit E-book gepubliceerd worden zodra daar aanleiding voor is.

Waarom een E-book?

In deze tijd van mobiel Internet, smartphones en tablets is een E-book natuurlijk niet meer weg te denken. Nadat u het boek als PDF-bestand heeft gedownload, kunt u het overal mee naartoe nemen. U kunt het rechtstreeks lezen vanaf het scherm van uw pc of u zet het over op uw tablet, smartphone of E-reader. Uiteraard kunt u het ook voor uzelf uitprinten als u dat prettiger vindt. Hóe u het boek leest, laat ik geheel aan u over, maar ik raad u zeker aan dát u het leest.

Waar kunt u het E-book vinden?

Als u op onderstaande link klikt, wordt u doorverwezen naar de website van NICLA. Hier dient u uw naam en e-mailadres op te geven, waarna u via e-mail een bevestiging ontvangt, zodat u het E-book kunt downloaden.

>> Klik hier voor uw gratis E-book <<

 

Nadat u uw E-book gedownload heeft, kunt u het opslaan, zodat u het kunt lezen wanneer het u schikt.

Ik wens u veel leesplezier!

  8 Responses to “Gratis E-book over aankoop Spaanse woning”

 1. Beste,
  Ik ben erg benieuwd naar uw Gratis E-Book maar helaas werkt de link niet (meer)

 2. Wat een handige informatie… daar heb ik zelf vast ook veel aan dus zal dat ebook eens lezen.
  Leuke site dit en veel leerzame artikelen, ga zo door.
  Pieter

 3. Beste Claus,

  Gefeliciteerd met je E-book!
  Ik heb het met veel plezier gelezen en ben er inderdaad wijzer van geworden ondanks dat wij al ruim 13 jaar in Spanje wonen. Zo zie je maar dat het nooit te laat is om iets nieuws te leren.

  Ik volg je al vele jaren en heb bewondering voor het feit dat je telkens weer het initiatief neemt tot iets nieuws. Door de jaren heen heb je een zeer goede reputatie opgebouwd, maar met dit boek onderstreep je je kennis en daarmee je positie tussen de vele makelaars. Cowboys of zoals jij ze in je boek zo mooi omschrijft ‘veredelde-taxichauffeurs’ zijn er genoeg, maar echte makelaars met verstand van zaken zijn moeilijk te vinden in Spanje.

  Ga zo door en veel succes!

  Groet,
  Maarten

  • Bedankt voor het compliment en de felicitaties.

   Voor wat betreft nieuwe initiatieven… Ik denk altijd maar: je kunt beter voorop lopen, want volgers zijn er al genoeg. Als je op die manier je nek iets verder uitsteekt, stoot je soms je hoofd, maar meestal pakt het goed uit.

   Ik zal er dus zeker mee doorgaan!

   Groet,
   Claus

 4. Geachte heer Van Mierlo,

  Mijn complimenten voor uw initiatief!
  Ik heb uw e-book met veel aandacht gelezen en ben er een stuk wijzer van geworden. U geeft een duidelijke en transparante uitleg over hoe de zaken m.b.t. de koop van een huis in Spanje geregeld worden. Dit wekt veel vertrouwen en werpt een verhelderend licht op de ietwat duistere kant die meestal besproken wordt.

  Rond Hemelvaart hebben we plannen om naar Spanje te gaan en zullen dan zeker een afspraak met u maken. Bedankt voor uw waardevolle informatie!

  Met vriendelijke groet,
  Henk van Coevorden

  • Geachte heer Van Coevorden,

   Bedankt voor uw reactie.
   Goed om te lezen dat de informatie in mijn E-book u verder kan helpen. Daar heb ik het uiteindelijk natuurlijk ook voor geschreven. Duidelijkheid boven alles en met een goede voorbereiding in combinatie met de juiste begeleiding hier in Spanje kunt u zonder problemen uw eigen woning onder de Spaanse zon aankopen. Ik hoor graag van u als u een afspraak wenst te maken.

   Met vriendelijke groet,
   Claus

 5. E-book

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)