Dec 192013
 

Aan het begin van 2013 verscheen de eerste uitgave van mijn E-book, dat iedereen gratis kon downloaden. Na wat tussentijdse kleine aanpassingen en wijzigingen i.v.m. regelgeving, belastingen, etc. werd het tijd voor een échte grote update. Het uitgebreide E-book staat nu voor u klaar en wederom is het gratis te downloaden.

Update-e-book-NICLA-400Als u de eerdere uitgave van mijn E-book niet heeft gelezen, verwijs ik u naar de introductie, zodat u weet wat de reden is geweest om dit boek te schrijven. Het vernieuwde boek betreft een volledige uitgave van het vorige boek, aangevuld met meer informatie en links naar video’s en nadere uitleg. Het is dus géén module die toegevoegd dient te worden aan het eerdere boek. Dit E-book is vergelijkbaar met de eerste uitgave, maar nu de helft dikker.

Naslagwerk

Uit de vele reacties die ik heb ontvangen naar aanleiding van de eerste uitgave van het E-book, heb ik gemerkt, dat er veel behoefte is aan duidelijke informatie. Veel mensen bellen of mailen mij met vragen of verzoeken om nadere uitleg omdat zij via Internet andere gegevens hebben gevonden dan dat ik in mijn boek heb uitgelegd. Bij controle blijkt meestal al snel, dat de uitleg op diverse websites niet volledig of ronduit verkeerd is. De onduidelijkheid ontstaat vooral door veranderde wetten of belastingtarieven. Als de informatie niet wordt aangepast, loopt het achter en dat schept verwarring. Reden temeer om de gepubliceerde gegevens regelmatig na te lopen en te updaten.

Gebruik

Het ‘gebruik’ van het E-book loopt sterk uiteen. Er zijn potentiële kopers die het boek helemaal doorlezen voordat ze op zoek gaan naar de door hen gewenste woning. Als u mij kent of al langer volgt, begrijpt u dat ik dát alleen maar toe kan juichen, want: “Een goede voorbereiding is het halve werk”. Indien u vóóraf weet wat u in Spanje kunt verwachten als u afreist voor bezichtigingen en met het idee om uw droomwoning te vinden en te kopen, dan kunt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen komen te staan.

Andere mensen printen het boek uit en nemen het mee als zij voor bezichtigingen naar Spanje komen. Hier ter plaatse gebruiken ze de informatie uit het boek om nog eens terug te lezen ‘hoe het ook alweer zat’ en ze vullen het aan met de antwoorden op vragen waar ze in Spanje meer duidelijkheid over krijgen.

Lees het E-book!

Zoals hierboven kort omschreven heeft ieder zijn/haar eigen manier of voorkeur om informatie tot zich te nemen. Wat de voor u meest geschikte manier is, is mij geheel om het even, zolang u het E-book maar leest! Dat klinkt misschien heel vreemd en ik wil u absoluut tot niets verplichten, maar doe uzélf nu een plezier en zorg ervoor dat u weet wat er zoal bij komt kijken en wat u tegen kunt komen als u op zoek gaat naar een Spaanse woning.

 

 

>> Download hier uw Gratis E-book <<

 

Ik wens u veel wijsheid, maar vooral leesplezier!

 

  2 Responses to “Update van gratis E-book”

  1. […] een makelaar in Spanje – Voorbereiding: belangrijke zaken bij de aankoop van een Spaanse woning – E-Book: gratis te downloaden – e-Viewings: digitale bezichtigingen – Skype-spreekuur: wekelijks gratis […]

  2. […] met welke kosten hij rekening dient te houden en hem vervolgens voor meer informatie verwezen naar mijn E-Book. Op mijn vraag hoe hij uiteindelijk bij mij terecht was gekomen, antwoordde hij zijn vraag […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)