Jan 162015
 

Deze aflevering van NICLA TV spreekt voor zich…

Gratis-E-Book

Update

In februari 2013 verscheen de eerste uitgave van mijn E-Book “Onderweg naar Spanje” waarvan ondertussen, naast een aantal kleinere updates, vorig jaar ook een grote update is uitgevoerd. Ook dit jaar is het E-Book weer bijgewerkt en staat het vanaf vandaag voor u klaar, zodat u de nieuwste uitgave gratis kunt downloaden.

 

NICLA TV

In onderstaande aflevering geef ik in het kort uitleg over wat u zoal in mijn E-Book kunt terugvinden en waarom het zeker de moeite waard is om dit boek (in PDF-formaat) even te downloaden. Het kost u niets en u kunt er zodoende qua informatie en antwoorden op eventuele vragen alleen maar uw voordeel mee doen.

(Als u de video niet kunt bekijken, klik dan op de titel van dit blog helemaal bovenaan de tekst)

 

>> Download het GRATIS E-Book <<

 

Om de update van mijn E-Book te downloaden, volgt u bovenstaande link. Vul uw naam en e-mailadres in en u ontvangt het boek direct in uw mailbox. Ook als u de voorgaande uitgave heeft gedownload, dient u zich aan te melden om de update te ontvangen.

Ik wens u veel leesplezier!
 
 
Mis niets en abonneer u gratis op NICLA TV

(klik hierboven)

 

  One Response to “NICLA TV: Update van GRATIS E-Book beschikbaar”

  1. Ben van plan permanent te vestigen in omgeving Benidorm of meer zuidelijker van Spanje.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)