Mar 032018
 

Als u op zoek bent naar een Spaanse woning is het natuurlijk zeer verstandig om ook eens een kijkje te nemen, zodat u weet wat u kunt verwachten. Zéker als u nog niet exact weet wat voor woningtype u het meest aan zou spreken, hoeveel slaap- en badkamers u wenst en hoe groot uw ideale woning onder de Spaanse zon zou moeten zijn.

Stuk voor stuk belangrijke redenen om eerst eens kennis te maken met het Spaanse onroerend goed voordat u zich daadwerkelijk verdiept in de gehele procedure bij aankoop, het aanvragen van uw NIE-nummers, het inschakelen van een advocaat en alle andere zaken die daarbij komen kijken. De uitdrukking “Eerst kijken en dán pas kopen” is hier zeker op zijn plaats.

Gratis bezichtiging

Daarom willen wij u tegemoet komen door u kennis te laten maken met het woningaanbod dat wij vertegenwoordigen. Zoals u waarschijnlijk weet, is het NICLA-kantoor gevestigd in Vera aan de Costa de Almería en derhalve vindt u het woningaanbod ook in die specifieke regio in een straal van ca. 1,5 uur rondom Vera. Ons aanbod loopt zeer uiteen van appartementen tot vrijstaande villa’s en we verkopen zélfs bouwpercelen waarop we, in overleg met u en geheel volgens úw plannen, de door u gewenste villa kunnen realiseren.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over de gratis bezichtiging van Spaanse woningen.
Ik heet u van harte welkom op ons kantoor in Vera!

 

>> Gratis Bezichtiging Spaanse woningen <<

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)