Oct 282019
 

Nu de dagen weer korter worden, maken veel mensen gebruik van de diverse streaming diensten zoals Netflix, Videoland en Prime Video. Heerlijk ontspannen onbeperkt films en series kijken, terwijl het buiten vroeg donker is en steeds kouder wordt.

Prime Video heeft een aanbieding

Zoals u wellicht weet, heeft Amazon de video dienst ‘Prime Video’, waar u duizenden films en series kunt vinden. Deze video-dienst van Amazon is gratis voor mensen die de Prime-service van Amazon gebruiken. Dit betekent onder andere gratis en snellere bezorging van bestelde producten uit de webshop.

U kunt deze dienst nu gratis voor 30 dagen uitproberen en als het u bevalt en u wilt het abonnement definitief afsluiten, dan betaalt u slechts € 36,- per jaar en kunt u onbeperkt gebruik maken van de Prime-service. In tegenstelling tot Netflix kunnen de meeste series en films ingesteld worden met Nederlandse ondertiteling, óók als u in het buitenland bent.. Probeer het gewoon een uit, het kost u niets!

Het enige wat u hoeft te doen is even selecteren bij welke Amazon u de Prime-service wenst te proberen.

Als u in Spanje woont, zult u waarschijnlijk gebruik maken van Amazon Spanje en dan klikt u dus op de Spaanse banner hieronder:

 

Als u in Nederland of België woont, gebruik u waarschijnlijk Amazon in Engeland en dan klikt u op onderstaande banner:

Ik wens u alvast veel kijkplezier!

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)