Aanbod & Service

 

Aanbod Spaanse woningen

Het uitgebreide aanbod aan Spaanse woningen vindt u op de website van NICLA. Dit aanbod wordt dagelijks gecontroleerd en is dus altijd actueel. Als u al weet welk woningtype u zoekt, welke regio of zelfs plaats uw voorkeur heeft, dan kunt u dat direct in de zoekmachine invoeren. Uiteraard selecteert u hiermee tevens het gewenste aantal slaap- en badkamers en natuurlijk een prijsklasse. Hoewel u uw zoekopdracht zeer uitgebreid kunt maken, adviseren wij u om het in eerste instantie wat algemener te houden, zodat u een bredere selectie ontvangt.

Bij elke woning of elk project op de NICLA-site treft u een uitgebreide beschrijving, meerdere foto’s, de exacte locatie (via ‘Kaart’) en bij diverse presentaties een video. U kunt direct een brochure met alle foto’s aanvragen, die u vervolgens in uw mailbox ontvangt.

>>Klik hier voor het actuele aanbod van Spaanse woningen<<

Onze Service

Als u eenmaal besloten heeft om een Spaanse woning te willen kopen, neemt u dan eenvoudigweg contact met ons op via telefoon, per e-mail of andere media. Wij kunnen u dan direct voorzien van het actuele aanbod dat aan uw woonwensen voldoet.

Om te voorkomen, dat er tijdens uw verblijf in Spanje kostbare tijd verloren gaat met het bezoeken van regio’s die u niet aanspreken of het bezichtigen van woningen die geheel niet voldoen aan uw woonwensen, trachten wij uw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk in kaart te brengen. Voordat u naar Spanje komt om de gewenste woningen te bekijken, ontvangt u van ons uitgebreide informatie van zowel het woningaanbod als de omgeving.

Alvorens we de afspraken voor bezichtigen in onderling overleg met u afstemmen, willen we er zeker van zijn, dat de geselecteerde woningen ook daadwerkelijk aan uw wensen en eisen voldoen en uiteraard binnen de door u voorgestelde prijsklasse vallen.

NICLA Property Consultancy, S.L. heeft ongeëvenaarde toegang tot een brede selectie van onroerend goed aan de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa de Almería.

Naast een zeer uitgebreide portfolio aan woningen van onze ‘directe opdrachtgevers’ werken we nauw samen met zorgvuldig door ons geselecteerde collega’s, zodat we inzicht hebben in het complete beschikbare woningaanbod en u derhalve ongetwijfeld van dienst kunnen zijn.

Deze gratis extra service maakt het voor u overbodig om het Internet af te speuren of op andere manieren op zoek te gaan naar die ene speciale woning. Dit nemen wij u graag uit handen.