Klant is koning en altijd welkom! | Onderweg naar Spanje
Mar 192015
 

Julie and PaulTevreden klanten komen terug en vertellen maar wát graag over hun ervaringen en hoe zij uiteindelijk tot de aankoop van een Spaanse woning zijn gekomen. Ook ná de aankoop-begeleiding blijven de NICLA-klanten altijd welkom op kantoor om vragen beantwoord te krijgen of voor hulp bij bepaalde zaken waar ze zelf niet zo 1-2-3 uitkomen. Natuurlijk staat de deur bij NICLA ook gewoon open voor een spontaan bezoek of een praatje…

Julie & Paul

Als u mijn blogs en video’s al wat langer volgt, maakte u eerder al kennis met Julie & Paul, een stel dat model stond voor de uitleg van het gehele aankoopproces rondom een Spaanse woning. Ze zijn weer even terug en deze keer brengen ze een bezoek aan NICLA TV, waarin Julie & Paul zelf vertellen hoe zij in Spanje terecht zijn gekomen. Een bijzondere aflevering met een knipoog, waarbij Julie & Paul alle tevreden klanten vertegenwoordigen die NICLA in de loop der jaren heeft mogen begeleiden bij de aankoop van hun woning onder de Spaanse zon. Klanten die vrienden werden.

(Als u de video niet kunt bekijken, klik dan op de titel van dit blog helemaal bovenaan de tekst)

Hoe het begon

In onderstaande video ziet u het hele verhaal van Julie & Paul. Wanneer het idee ontstaan is om op zoek te gaan naar een Spaanse woning. Hoe ze zich hebben voorbereid op een mogelijke aankoop. De bezichtigingen in Spanje. Het besluit tot daadwerkelijke aankoop, etc. Totdat ze daadwerkelijk de sleutel van hun Spaanse (t)huis in handen kregen.

Veel kijkplezier!

 

Mis niets en abonneer u gratis op NICLA TV

(klik hierboven)

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)