In 10 Stappen naar uw Spaanse woning | Onderweg naar Spanje
Nov 252017
 

U heeft vast wel eens gehoord over problemen bij de aankoop van een Spaanse woning waarbij kopers zich bekocht voelden omdat hun verwachtingen niet uit zijn gekomen of, erger, dat ze geld hebben verloren vanwege een ‘niet geheel legale’ transactie, om het maar zacht uit te drukken.

 

Uiteraard wilt ú al deze problemen voorkomen en daarom heb ik een compleet overzicht opgesteld waarin ik u in 10 stappen laat zien hoe u het aankoopproces van uw Spaanse woning succesvol kunt doorlopen.

Voorbereiding

Het allerbelangrijkste bij de aankoop van een Spaanse woning is de voorbereiding en het mooie daarvan is, dat u dat zélf geheel in eigen hand heeft. Een goede voorbereiding zorgt ervoor, dat u exact weet waarover men spreekt, men u derhalve niets wijs kan maken en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Denk niet te licht over de aankoop van een Spaanse woning. Als u het goed aanpakt, is het helemaal niet gevaarlijk, maar u heeft nu eenmaal te maken met andere wet- en regelgeving dan u gewend bent. De procedures zijn u onbekend én uw nieuwe woning staat óók nog eens in een ander land met een voor u vreemde taal.

Mini E-bookje

Daarom adviseer ik u om het 10-Stappen-Plan én de aanvullende informatie aandachtig door te lezen. Het is een soort van mini E-bookje geworden met een uitgebreide beschrijving van elke stap die u dient te nemen tijdens het aankoopproces. Bovendien zijn er diverse links opgenomen naar aanvullende informatie of verdere uitleg. Mocht u naar aanleiding van dit overzicht nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen voor een nadere toelichting.

Downloaden

U kunt het overzicht met de 10 stappen én aanvullende informatie hieronder gratis aanvragen.
Vul even uw naam en e-mailadres in en na verzending ontvangt u het 10-stappen-plan direct in uw mailbox.

 

Ik wens u veel succes bij de aankoop van uw nieuwe ‘thuis’ onder de Spaanse zon!

 

  4 Responses to “In 10 stappen naar uw Spaanse woning”

  1. Dag Claus,
    Graag ontvang ik van u het mini E-boekje met het 10-stappen plan om een woning in Spanje aan te kopen.
    Alvast bedankt!
    Mvg,
    Ann

  2. Hartelijk dank Claus!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)