Nederlandse makelaar in Spanje voor uw Spaanse woning | Onderweg naar Spanje

Wie is NICLA

 

Even voorstellen…

(NIcolaas) CLAus van Mierlo.
Ik ben de oprichter van NICLA Property Consultancy.
Als gediplomeerd makelaar ben ik in 1996 vanuit de Nederlandse NVM- en ERA-makelaardij gestart met de verkoop van Spaans onroerend goed. Met mijn achtergrond, ervaring en kennis kan ik u uitstekend van dienst zijn bij de aan- of verkoop van uw Spaanse woning.

Tevens begeleid en adviseer ik u bij de bouw of verbouwing van uw droomhuis onder de Spaanse zon. De modellen van de Sundalus Villas zijn door mij ontworpen dus ik kan u daar alles over vertellen.

Er doen veel ‘indianen-verhalen’ de ronde over de Spaanse woningmarkt en de problemen die mensen ondervinden bij de aankoop van een woning aan één van de Costa’s. Ik zal u laten zien, dat u met de juiste begeleiding  zonder zorgen een (tweede) woning in Spanje kunt aankopen.

NICLA is lid van de makelaarsvereniging GIPE (Asociación Profesional de Gestores Intermediarios en Promociones de Edificaciones) en staat geregistreerd onder nummer 3.510. GIPE is een Spaanse vakvereniging voor gecertificeerde makelaars vergelijkbaar met bijvoorbeeld de NVM in Nederland.

Omdat GIPE een van de oprichters is van de Europese makelaarsbond CEI (Confederaction Europeenne de l’Immobilier) zijn al haar leden tevens bij deze Europese vereniging aangesloten.

GIPE is een keurmerk voor kwaliteit. De gecertificeerde leden combineren kennis en transparantie met een hoge mate van dienstverlening, ondersteund vanuit de centrale organisatie.

Indien u vragen heeft, laat het me dan weten, zodat ik u de juiste informatie kan geven.
U kunt mij bereiken:

Ik ben u graag van dienst!

Claus van Mierlo
NICLA Property Consultancy, S.L.

Volg me ook op Google Plus

  16 Responses to “Wie is NICLA”

 1. Beste Claus,

  Zijn er plaatsen in Spanje waar je een perceel kunt kopen ,en dan
  daar zelf een houten blokhut plaatsen om daar vervolgens te wonen.
  Uiteraard met voorzieningen van gas water en licht.

 2. Hoi Claus, ik had een vraagje.
  Mag je in Spanje een gedeelte van je eigen gehuurde huis, door verhuren? Of is
  daar toestemming voor nodig?

  Bedankt alvast,

  Esther Quax

 3. Hallo,

  Deze website is zeer informatief heb ik de indruk. Heb alvast de E-book gedownload en ga me daar alvast in verdiepen.
  Ik plan op termijn om huis in Belgie te verkopen en te versassen richting Andalusie, ik vermijd daarbij bewust de kustgebieden …

  Mvg,

 4. Hi Claus,

  Treden jullie ook op als kopend makelaar een een appartement in Barcelona?
  Hoor graag van je.

  Groet,
  Paul

 5. ik las dat bij verkoop van een huis in Spanje er belasting wordt geheven over de gemaakte winst en dat er vaak alvast 3% bij de overdracht wordt ingehouden. wij hebben net ons appartement op Tenerife verkocht en er is inderdaad al die 3% ingehouden. aangezien het zeker is dat de 20% over de eventuele winst veel lager is dan die 3% willen wij natuurlijk graag het verschil terugkrijgen van de belasting. kunt u mij vertellen hoe ik dat kan regelen via internet en/of formulieren?

 6. Goede morgen.

  Ik ben op zoek naar een appartement beneden de 50000 euro. Zou je iets voor mij kunnen
  betekenen? Wij zijn een gezin met 2 jonge kinderen.

  • Goedemorgen,

   Nu de prijzen voor Spaanse woningen licht stijgen, weet ik niet of het voor minder dan € 50.000 gaat lukken, maar er zijn nog steeds wel voordelige woningen te koop. Kijk eens op onze website http://www.nicla-casas.com waar je links bovenaan de zoekmachine treft. Van daaruit kun je zelf al een eerste selectie maken om te zien wat er zoal aangeboden wordt binnen de gewenste prijsklasse en verdere woonwensen.

 7. Hetzelfde zoek ik ook

  Wij hebben ons huis te koop staan en als het is verkocht willen wij gaan huren. Als het zover is wil ik tevens een appartement kopen in Spanje. De regio is niet zo belangrijk. Wat wel belangrijk is, is dat ik het appartement wil gaan verhuren als ik zelf niet aanwezig ben. Het moet dus geschikt zijn voor verhuur. Daarom zoek ik een appartement tot 100000 euro, niet verder als 15 min. lopen van zee, min. 2 slaapkamers, gebouw met lift, bij voorkeur met gemeenschappelijk zwembad.
  Kunt u hierin iets voor mij betekenen

  • Dag Henk,

   Uiteraard kan ik iets betekenen bij de aankoop en verhuur van uw toekomstige appartement in Spanje. Als het zover is dat u uw huis verkocht heeft, laat het me dan even weten. Ik zal dan in overleg met u de gewenste appartementen doorgeven die op dat moment beschikbaar zijn.

 8. Wij hebben ons huis te koop staan en als het is verkocht willen wij gaan huren. Als het zover is wil ik tevens een appartement kopen in Spanje. De regio is niet zo belangrijk. Wat wel belangrijk is, is dat ik het appartement wil gaan verhuren als ik zelf niet aanwezig ben. Het moet dus geschikt zijn voor verhuur. Daarom zoek ik een appartement tot 100000 euro, niet verder als 15 min. lopen van zee, min. 2 slaapkamers, gebouw met lift, bij voorkeur met gemeenschappelijk zwembad.
  Kunt u hierin iets voor mij betekenen?

  Met vriendelijke groeten,

  Robert Klein Holte

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)