Live Bezichtigingen van Spaanse woningen | Onderweg naar Spanje

Live Bezichtigingen van Spaanse woningen

 

De mens is van nature nieuwsgierig en wellicht is dat ook de reden dat programma’s over huizen, klussen en verbouwen zo populair zijn. Want, zeg nu zelf, er is toch niets leukers dan even bij anderen binnen te kijken om te zien hoe zij wonen, hoe ze het hebben ingericht en zodoende inspiratie op te doen voor uw eigen woning?


We hebben iets nieuws bedacht waarmee u tijd, moeite en een beetje geld kunt besparen door alleen maar even een Live-video op Facebook te bekijken. Middels Live Bezichtigingen kijkt u mee, terwijl ik u via het scherm van uw pc, laptop, tablet of smartphone de diverse Spaanse woningen laat zien. Het mooie hiervan is bovendien, dat u de eerdere video’s gewoon kunt terugkijken wanneer het ú uitkomt en zelfs vragen kunt blijven stellen óók als u een keer geen tijd heeft om ‘live aanwezig’ te zijn.

Uitzending gemist…?!

U kunt elke dinsdagmiddag om 16.00 uur live ‘meelopen’ tijdens de bezichtiging op de Facebook-pagina Spaanse Woning. Indien u niet in de gelegenheid was om de bezichtiging van een bepaalde woning Live te bekijken, dan heeft u hieronder de ‘herkansing’.
De Live Bezichtigingen worden hier op volgorde van uitzending toegevoegd, waarbij de nieuwste steeds bovenaan staat. Klik gewoon op de ‘play-button’ en de video start. Als u meer informatie over de desbetreffende woning wenst, klikt u in de video (rechtsonderaan) op het Facebook-logo.

Ik wens u veel kijkplezier!