Antwoorden Social Media niet betrouwbaar | Onderweg naar Spanje
Feb 202021
 

Dagelijks ziet u ze overal voorbij komen in Facebook-groepen, op Instagram en ik ontvang ze via WhatsApp, Messenger en uiteraard in mijn mailbox: Vragen over de Spaanse woningmarkt. Natuurlijk beantwoord ik alle aan mij gerichte vragen, maar het verbaast me telkens weer dat mensen, die plannen hebben om naar Spanje te verhuizen, zulke belangrijke vragen stellen op sociale media. Ik zou denken, dat ze op zoek zijn naar de juiste antwoorden ter informatie en voorbereiding op hun toekomstplannen, maar daarvoor moet je dus juist niet op sociale media zijn…

Het staat iedereen vrij om op platforms als Facebook te posten en te vragen wat men wil, maar je ‘proeft’ de frustratie als er uiteindelijk meer onduidelijkheid ontstaat door de goedbedoelde reacties, die vaak onvolledig, achterhaald of gewoon niet correct zijn.

 

Download >> e-Book: ‘Onderweg naar Spanje’ <<

e-Book

Vaak geef ik als reactie op vragen over de Spaanse woningmarkt, die ik via sociale media voorbij zie komen, een korte uitleg met een link naar mijn blog. Vanuit mijn ervaring als gediplomeerd makelaar in Spanje (dit jaar 25 jaar), heb ik vrijwel alle vragen al een keer voorbij zien komen en deze zodoende ook al regelmatig beantwoord. Deze antwoorden heb ik gebundeld in een e-Book, zodat het overzichtelijk bij elkaar staat.

Als u zich serieus wilt voorbereiden op de Spaanse woningmarkt dan zou dit e-Book als een goede basis kunnen dienen om alvast de belangrijkste informatie te achterhalen en in elk geval antwoord te krijgen op de meestgestelde vragen die u ongetwijfeld óók heeft. Bovendien heeft het e-Book een handige interactieve index, zodat u het door u gezochte onderwerp snel kunt vinden.

Video

In onderstaande video, een registratie van een korte presentatie via Facebook-Live, krijgt u een klein overzicht van de vele vragen die dagelijks voorbij komen en krijgt u bovendien een indruk van de onderwerpen die u in het e-Book kunt terugvinden.

 

 

Download >> e-Book: ‘Onderweg naar Spanje’ <<

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)