E-Book “Onderweg naar Spanje” – Antwoorden op veel gestelde Vragen | Onderweg naar Spanje
Dec 212020
 

Iedereen die op zoek is naar een Spaanse woning of plannen heeft om naar Spanje te emigreren, zit met vragen over het hoe, wat, waar en waarom met betrekking tot het vinden van de juiste woning, de te volgen procedures en andere zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Dit geldt zowel voor mensen die een woning willen kopen als voor anderen die een huurwoning wensen. Het E-Book “Onderweg naar Spanje” geeft antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot de Spaanse woningmarkt en alles wat daarbij komt kijken.

Google en Sociale Media

Tegenwoordig ligt alle informatie ‘op straat’…zou u denken, maar hier vergist menigeen zich flink in. Goede vriend Google vindt veel links naar websites waar de gezochte uitleg over een bepaald onderwerp te vinden zou zijn, maar vaak is de aangeklikte informatie achterhaald of onvolledig. Daarom zoeken steeds meer mensen hun heil op sociale media waar ze vooral via allerlei groepen op Facebook proberen om antwoord te krijgen op hun vragen. De reacties hierop zijn echter vaak zeer vaag of tegenstrijdig, zodat het nóg meer vragen oplevert en het er allemaal niet duidelijker op wordt. De twijfel en onzekerheid slaan toe…
 

>> E-Book “Onderweg naar Spanje” <<

 

Praktijkervaring

Het E-Book “Onderweg naar Spanje” is geschreven vanuit de parktijk. Na 25 jaar (sinds 1996) werkzaam te zijn als gecertificeerd makelaar in Spanje, heb ik alle vragen over de Spaanse woningmarkt al wel eens voorbij zien komen en meestal veel vaker dan één keer. Al deze vragen heb ik dus ook beantwoord. Voor het overgrote deel direct en heel soms moest ik het antwoord zelf ook even opzoeken, waardoor ik weer meer kennis vergaarde.

Omdat ik merkte dat er behoefte was aan duidelijke informatie en uitgebreide uitleg, heb ik besloten om alle antwoorden die ik in de loop der jaren heb gegeven samen te vatten in een boek, zodat iedereen er zijn of haar voordeel mee kan doen. Een boek dus, dat geschreven is vanuit de praktijk. Met heel herkenbare situaties en waargebeurde anektodes, dat in tegenstelling tot de verschillende boeken die uitsluitend de theorie beschrijven.

Downloaden

Dit E-Book bestaat uit een PDF-file die u eenvoudig kunt downloaden en op kunt slaan. Op die manier kunt u het telkens opnieuw weer openen via uw smartphone, tablet of op uw pc danwel laptop. Uiteraard kunt u het 135 pagina’s (A4) tellende boek ook uitprinten om het als naslagwerk in uw boekenkast te zetten. Als u verbonden bent met het internet op het moment dat u de digitale versie van dit E-Book gaat lezen, dan heeft u de mogelijkheid om de informatie in dit boek optimaal te gebruiken. U kunt dan namelijk doorklikken op de links voor nadere uitleg of extra aanvulling.
 

>> E-Book “Onderweg naar Spanje” <<

 

Inhoudsopgave

Zodra u het E-Book opent komt u vrijwel direct bij de zeer uitgebreide inhoudsopgave. Hierin staan alle onderwerpen die in het boek besproken worden. Deze onderwerpen zijn gerangschikt per onderdeel van het proces op de Spaanse woningmarkt en bovendien op een logische volgorde, zodat u eenvoudig kunt zoeken. Als u het gewenste onderwerp gevonden heeft, klikt u op de titel om vervolgens vanuit de inhoudsopgave direct doorverwezen te worden naar het desbetreffende artikel in het boek waar u de gewenste informatie kunt terugvinden.

Voorbereiding

Als u mijn informatie via blogs en sociale media al langer volgt, dan weet u dat ik steevast hamer op een goede voorbereiding. Voorkom problemen en zorg ervoor, dat u weet waar men over spreekt als u naar Spanje komt om de gewenste woningen te bekijken. Indien u weet wat de gebruikelijke procedures zijn, welke benamingen men hanteert en wat u kunt verwachten, dan weet u zeker dat men u niets wijs kan maken. Die zekerheid zorgt ervoor, dat u beter slaapt omdat uw twijfels en onzekerheid verdwijnen.
 

>> E-Book “Onderweg naar Spanje” <<

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)