NICLA TV (Live) - Kosten bij aankoop | Onderweg naar Spanje
Feb 082017
 

De vraagprijs is vaak het uitgangspunt als u op zoek bent naar een Spaanse woning, maar weet u eigenlijk wel hoeveel kosten er nog bij komen voordat de gewenste woning op uw naam staat?
In deze uitzending van NICLA TV een inzicht in de kosten bij de aankoop van een Spaanse woning, maar tevens de kosten die ook ná de aankoop steeds weer terugkeren.

Deze uitzending is zeker niet bedoeld om u te ontmoedigen om een woning onder de Spaanse zon te kopen, maar om eerlijke informatie te verstrekken en het hele verhaal te vertellen.

Klik hieronder op de video om de uitzending van NICLA TV te bekijken.

(Als u de video niet kunt openen, klik dan op de titel helemaal bovenaan)

 

Voor meer informatie over de onderwerpen in deze uitzending klikt u op onderstaande links:

Kosten bij aankoop Spaanse woning:
https://www.nicla-casas.com/…/kosten-bij-aankoop-spaanse-wo…

Woning van de week – appartement in Palomares:
http://www.spaansewoning.com/…/cda492-appartement-op-de-be…/

Eerdere afleveringen van NICLA TV terugkijken:
http://blog.nicla-casas.com/nicla-tv/

 

Mis niets en abonneer u gratis op NICLA TV

(klik hierboven)

 

 

  2 Responses to “NICLA TV (Live) – De kosten bij aankoop van een Spaanse woning”

  1. hoeveel geld of procent kan je meestal van de vraagprijs zakken

    • De onderhandelingsmarge is geen vast geven of een standaard bedrag danwel percentage. De tijd dat mensen dachten dat er standaard 10% te onderhandelen valt, ligt ver achter ons.
      De uiteindelijke koopsom zal overeengekomen worden tussen verkoper en koper, waarbij een aantal aspecten meegenomen worden tijdens de onderhandeling. Zo is het in de meeste gevallen gunstig voor de verkoper als de koper op korte termijn de notariële akte van overdracht kan tekenen en dat kan zich vertalen in een lagere koopsom. De marge tussen vraagprijs en koopsom bedraagt enkele duizenden euros. Bij duurdere woningen is deze marge vaak iets groter dan de bij woningen in een lager segment.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)