Kijk live mee bij de bouw in Spanje | Onderweg naar Spanje
Apr 132017
 

Veel mensen zijn op zoek naar hun ideale Spaanse villa, maar vaak sluiten hun woonwensen net niet aan bij wat er zoal aangeboden wordt. Kleine verbouwingen zijn dan uiteraard geen probleem, maar wat nu als het allemaal ‘net-niet’ is en er bij elke woning wel iets is wat u anders zou willen zien. Dan zit er eigenlijk niet veel anders op dan uw eigen Spaanse woning te laten bouwen.

Sundalus Villas

Via ons concept van de Sundalus Villas is dat eigenlijk heel eenvoudig. U wordt daarbij door ons begeleid vanaf de eerste stap tot en met de oplevering van uw eigen villa onder de Spaanse zon, maar ook daarna staat de deur van ons kantoor altijd open voor aanvullende hulp of advies. De eerste stap is het uitzoeken van het gewenste perceel en ook daarbij kunnen wij u helpen.

Ontwerpfase

Vervolgens gaan we uitgebreid uw woonwensen bespreken en in kaart brengen in de vorm van een eerste schets. Daarna gaat de architect voor u aan het werk en wordt er een eerste tekening gemaakt waarin uw wensen worden opgenomen, zodat u een nog beter beeld krijgt van de mogelijkheden. Dan volgt de fase van offerte-berekening en ook daarna heeft u nog alle vrijheid om zaken te wijzigen, aan te passen, uit te breiden, etc. Pas als u tevreden bent met het ontwerp van uw nieuw te bouwen villa en uiteraard het kostenplaatje overeenstemt met wat u in gedachten had, dan wordt het project gemaakt en de bouwvergunning aangevraagd.

De bouw

Als de vergunning is verstrekt, kan de bouw beginnen. Tijdens de bouw houden wij u middels foto’s, video en live-chats geheel op de hoogte van de vorderingen, maar natuurlijk bent u te allen tijde van harte welkom om ter plaatse op de bouw te komen kijken. Het is tenslotte uw nieuwe (t)huis dat gebouwd wordt.

Op dit moment zijn we bezig met de bouw van een vrijstaande villa in La Cabuzana, Vera (Almería). Hoe de constructie van zo’n nieuwe villa verloopt, kunt u (bijna) live volgen via de Facebook-pagina van de Sundalus Villas. Neem eens een kijkje, zodat u ziet hoe een Spaanse villa gebouwd wordt.

Bekijk de video’s op volgorde, zodat u de vorderingen van de bouw kunt volgen.

Als u meer informatie wenst over de bouw van uw eigen Spaanse villa, kijk dan even op de website van de Sundalus Villas waar u tevens de brochure kunt aanvragen. We hebben diverse modellen als voorbeeld op de website gezet, maar u bent geheel vrij om te laten bouwen wat u wenst. We kunnen daarbij beschikbare modellen aanpassen of uitbouwen, maar we kunnen ook helemaal met een ‘schone lei’ (letterlijk) beginnen en in overleg met u een compleet nieuw model ontwerpen of dat nu traditioneel of modern is, dat laten we geheel aan u over. Ook de uiteindelijke kosten blijven gelijk of we nu opnieuw gaan tekenen of een bestaand model bouwen danwel aanpassen.

Vragen…?!

Indien u vragen heeft, kunt u uiteraard altijd even contact opnemen via mail of telefoon. Natuurlijk mag u uw vragen en/of opmerkingen ook achterlaten in een reactie onder dit blog.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)