Woningaanbod van NICLA via WhatsApp | Onderweg naar Spanje
May 122017
 

U herkent het vast wel: eindelijk ontdekt u de gewenste Spaanse woning, maar bij navraag is deze reeds onder bod of verkocht in afwachting van de aanbetaling of de ondertekening van de koopovereenkomst. Als dit u al eens is overkomen, weet u dat het zeer frustrerend is dat u niet eerder op de hoogte was van het actuele woningaanbod. Dat gaat vanaf NU veranderen…!

Wij introduceren een nieuwe service, waarbij u geheel GRATIS en vrijblijvend op de hoogte gehouden wordt van het actuele aanbod van Spaanse woningen via WhatsApp.

Uiteraard kunt u zich gratis inschrijven en die mogelijkheid blijft ook gewoon bestaan, maar daarbij ontvangt u het woningaanbod in uw mailbox. U ziet het dan dus pas als u uw mail checkt, maar ik kan me voorstellen, dat u dat soms even een dagje (of twee) overslaat omdat u andere dingen te doen heeft.

Aanbod op uw smartphone

Uw smartphone draagt u altijd bij u en waarschijnlijk kijkt u er meerdere keren per dag op. Wat is er dan handiger om daarop ook direct het gewenste aanbod van Spaanse woningen te ontvangen?! Bovendien werkt het heel eenvoudig, want het enige dat u hoeft te doen, is via WhatsApp één berichtje naar ons sturen en wij regelen de rest.

Nieuw telefoonnummer

Speciaal voor deze service hebben we een nieuw mobiel nummer aangevraagd: (0034) 669 593 722 Dit nummer wordt uitsluitend gebruikt voor de nieuwe WhatsApp-service. Voor al uw overige vragen kunt u gewoon gebruik blijven maken van de bekende nummers die u terug kunt vinden op onze contact-pagina.

In 3 stappen op de hoogte

Hoe kunt u gebruik maken van deze gratis service? Zoals gezegd, is dat heel eenvoudig. Zo eenvoudig, dat ik het in slechts 3 stappen kan uitleggen:

1) Open de ‘contacten‘ op uw smartphone en klik op ‘toevoegen‘. Type bij ‘naam’: NICLA Casas en bij ‘mobiel nummer’: 0034 669 593 722 en ‘opslaan
2) Open ‘WhatsApp‘ en klik op ‘Nieuw bericht‘ zoek NICLA Casas op in uw contacten en type [uw naam] en de gewenste prijsklasse en klik op ‘verzenden‘. Bijv.: Pietje Puk – € 100.000 tot € 175.000
3) Bekijk de links van de woningen binnen de opgegeven prijsklasse die wij u via WhatsApp toesturen.

Video handleiding

Bekijk onderstaande video voor een korte uitleg van deze éénmalige instellingen:

TIP

Ook als u nog in de oriënterende fase zit, en dus nog niet gericht op zoek bent naar de gewenste Spaanse woning, zou u tóch alvast gebruik kunnen maken van deze gratis service. Op deze manier ontvangt u namelijk het actuele aanbod dat binnen uw prijsklasse valt, zodat u een realistisch beeld krijgt van het woningtype dat binnen uw financiële mogelijkheden valt.

Zo ziet u dat deze service tweeledig werkt: in eerste instantie ter oriëntatie, maar op het moment dat dé perfecte woning voorbij komt, bent u als een van de eersten op de hoogte. Maak dus gebruik van deze mogelijkheid en mis niets meer!

 

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)