Gratis Checklist voor Spaanse woningen | Onderweg naar Spanje
Nov 182018
 

Als u op zoek bent naar een Spaanse woning is het belangrijk om voor uzelf helder te hebben waarnáár u op zoek bent. Geeft u de voorkeur aan een villa, een duplex-woning of een appartement? Hoeveel slaap- en badkamer wenst u en welke prijsklasse valt binnen uw financiële mogelijkheden? Allerlei zaken om vooraf goed over na te denken. Het spreekt voor zich dat een kleine oriëntatie van de woningmarkt in Spanje daarbij helpt, zodat u weet wat realistisch haalbaar is.

 

Checklist

Om het u makkelijker te maken, hebben we een checklist opgesteld, waarop u uw woonwensen overzichtelijk kunt invullen. Op die manier houdt u het overzicht telkens als u zich via internet wilt inschrijven om het aanbod te ontvangen, maar ook als u beurzen bezoekt of ter plaatse in Spanje bij de diverse aanbieders binnenloopt om te zien wat zij u te bieden hebben.

Bovendien bestaat de checklist uit 2 pagina’s, waarbij de eerste, zoals hierboven beschreven, bedoeld is als basis om te gebruiken tijdens uw zoektocht. De tweede kunt u gebruiken tijdens de bezichtigingen van de gewenste Spaanse woning(en). Dit hoeft inderdaad niet persé beperkt te zijn tot één woning, want u kunt de checklist voor de bezichtigingen natuurlijk zo vaak afdrukken als u zelf wilt. Op die manier heeft u een apart formulier voor elke woning die u in Spanje bezoekt.

Bezichtigingen

Tijdens de bezichtigingen krijgt u zoveel informatie en komen er dermate veel nieuwe indrukken op u af, dat het u wel eens te veel kan worden waardoor u de voor u belangrijke kenmerken van de woningen die u bezocht heeft niet meer herinnert. Uit ervaring weet ik dat het dan handig is om terug te kunnen kijken in de aantekeningen die u tijdens de bezichtiging heeft gemaakt. De checklist die wij hiervoor hebben opgesteld, speelt exact hierop in… Bij elk bezoek neemt u een apart formulier en vult het per woning in. Op die manier kunt u makkelijk terugkijken en als u daarbij nog foto- en evt. video-opnames maakt heeft u, samen met de gegevens die u van de verkopende makelaar heeft ontvangen, een perfect overzicht om uiteindelijk tot een goede keuze voor een bepaalde woning te kunnen komen.

>> Download de Gratis Checklist voor Spaanse woningen <<

Video

In onderstaande video wordt nogmaals uitgelegd hoe u de checklist kunt gebruiken. Veel klanten hebben al ervaren hoe handig dit is om niets over het hoofd te zien en het overzicht te bewaren. Dit geeft rust en zodoende ruimte om u te kunnen concentreren op alle andere zaken die belangrijk zijn bij de keuze van uw Spaanse woning.


(als u de video niet kunt bekijken, klik dan op de titel van dit blog)
 

>> Download de Gratis Checklist voor Spaanse woningen <<

Gebruik

Ik wens u alvast veel plezier tijdens de zoektocht naar uw woning onder de Spaanse zon!
Laat u even weten of u de checklist met succes heeft kunnen gebruiken?!

  6 Responses to “Gratis Checklist voor Spaanse woningen”

 1. Goeiedag
  Begrijp jullie gedachte achter het via facebook downloaden (informatie)
  Maar ook ik doe niet aan facebook, hoewel ik best wel wat info met jullie zou willen delen.
  Jammer.

  mvrgr, Mark

 2. Graag ook de checklist beschikbaar maken voor mensen die niet op Facebook zitten.

  Dank u wel.

  • De gratis Checklist is uitsluitend via Messenger (van Facebook) te downloaden.
   Als u op de link klikt, komt u direct in Messenger en als u niet direct de Download-link ziet, klikt u op ‘Aan de slag’ of (indien in het Engels) ‘Get Started’.

 3. Goedeavond,
  Ik wil de checklist graag downloaden maar als ik klik dan kom ik op Facebook terecht. Ik ben geen fan van Facebook en weet ook niet hoe daarmee om te gaan. Is er ook een andere manier om de checklist te dowbloaden?
  Mvg
  Puck

  • De gratis Checklist is uitsluitend via Messenger (van Facebook) te downloaden.
   Als u op de link klikt, komt u direct in Messenger en als u niet direct de Download-link ziet, klikt u op ‘Aan de slag’ of (indien in het Engels) ‘Get Started’.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)