Bouw uw eigen persoonlijke Sundalus Villa in Spanje | Onderweg naar Spanje
Jun 232012
 

Een eigen villa in Spanje…?! Na een lange zoektocht en veel bezichtigingen kan het zijn, dat u tot de conclusie komt, dat dat ene huis waarnaar u op zoek bent tóch niet blijkt te bestaan. Of u komt tot de ontdekking, dat een verbouwing van een Spaanse woning die bijna geheel aan uw woonwensen voldoet zoveel extra kosten met zich meebrengt dat het uiteindelijk boven uw budget komt. In beide gevallen kan het zeer interessant zijn om de mogelijkheden te onderzoeken voor de bouw van een nieuwe villa. Hoe dit in z’n werk gaat, leest u hieronder…

Uw persoonlijke “thuis” in Spanje

Het concept dat wij ontwikkeld hebben, sluit aan op ieders woonwensen en biedt ongekende vrijheid voor de realisatie van uw persoonlijke droomvilla in Spanje. Het is gebaseerd op een aantal basismodellen. Bij het uiteindelijke ontwerp van uw villa kunt u gebruik maken van deze modellen en het voor u meest aansprekende model aanpassen, uitbreiden, etc. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om geheel naar eigen idee een nieuw ontwerp te (laten) maken. Aan de hand van het door u gewenste ontwerp worden vervolgens de bouwkosten bepaald, maar zelfs dán nog heeft u de vrijheid om wijzigingen in de tekeningen aan te brengen. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met uw ontwerp, worden de nodige vergunningen aangevraagd, waarna men met de bouw kan beginnen.

Locatie, locatie, locatie…

Alvorens u over het ontwerp van uw villa kunt gaan nadenken, is het belangrijk om de voor u meest geschikte locatie te bepalen. Elementen als de omgeving, het uitzicht, de grootte van het perceel en of het hellend of juist vlak is, zijn van belang om het juiste “thuis-gevoel” te krijgen. Aan de hand van uw wensen begeleiden wij u bij het zoeken, vinden en aankopen van het voor u ideale bouwperceel. Deze percelen liggen in het zuid-oosten van Spanje, het zuidelijke gedeelte van de Costa Cálida en de Costa de Almería.

Duurzaamheid en kwaliteit

Alle villa’s binnen het “Sundalus-concept” worden traditioneel gebouwd, gebruik makend van de beste materialen. Natuurlijk voldoet elke constructie aan de gebruikelijke wettelijke eisen zoals spouwmuren met isolatie, dampwerende folie, dubbel glas, etc. Zoals hiervoor al beschreven, wordt de villa volgens uw persoonlijke wensen gebouwd, waarbij u een vrije keuze heeft in de te gebruiken materialen als tegels, sanitair, wand- afwerking, dakpannen, kleurstellingen, deuren, kozijnen, etc. Vrijwel alles is in de standaard-prijzen van de villa’s opgenomen of er worden zeer ruime stelposten gehanteerd waarbinnen u zeker zult slagen.

Tijdens de bouw houden wij een vinger aan de pols, zodat u er zeker van kunt zijn, dat uw villa gebouwd wordt volgens de plannen die in overleg met u ontwikkeld zijn. Uiteraard houden wij u via uitgebreide fotoreportages op de hoogte van de stand van zaken. Indien u tijdens de bouw nog evt. wijzigingen aan wilt brengen, is dit eveneens bespreekbaar. Als het binnen de vergunning en technische aspecten mogelijk is, wordt er een aanvulling gemaakt op het bouwcontract en kunnen de wijzigingen na goedkeuring worden uitgevoerd.

Volg de bouw van een Sundalus Villa: ‘Like’ de Facebook-pagina

Vorige week zijn we gestart met de bouw van een nieuwe Sundalus Villa. Deze villa is gebaseerd op ons model ‘Quinta I’, maar is volgens de wensen van onze opdrachtgever geheel aangepast. Om de bouw van deze Sundalus Villa te volgen, hoeft u niets anders te doen dan de Facebook-pagina van de Sundalus Villas te ‘liken’. U ziet dan automatisch de vorderingen van de bouw via de updates op Facebook.

Meer informatie?

Eerder schreef ik al een blog over de bouw in Spanje en voor de nadere uitleg van het Sundalus Villa-concept gaat u naar de website van de Sundalus Villas. Hier treft u alle modellen en kunt u tevens de uitgebreide brochure aanvragen, waarin de procedure van perceel en project tot bouwvergunning en constructie geheel wordt uitgelegd.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)