NICLA TV - Live en Interactief | Onderweg naar Spanje
Apr 232016
 

NICLA TV - LiveHierbij even een korte aankondiging van iets nieuws, dat ik volgende week ga uitproberen…
U bent inmiddels gewend aan de afleveringen van NICLA TV waarin ik nadere uitleg geef over bepaalde onderwerpen waar ik regelmatig vragen over krijg. Die afleveringen zullen uiteraard doorgaan en ook het nieuwste item Regio TV zal verder worden uitgewerkt, maar…

Er is meer

Door de technische vooruitgang is steeds meer mogelijk en daarom ga ik dat direct testen. Of beter gezegd; ik ga het gewoon doen, want echt vooraf testen is niet eens mogelijk. Daarom deze keer een sprong in het diepe en u kunt er live bij zijn.

Wat gaan we doen…?!

Bekijk onderstaande video even waarin ik in het kort uitleg wat ik ga doen.

Eerste uitzending

De eerste uitzending zal plaatsvinden op dinsdag 26 april 2016 om 19.00 uur.
Uiteraard houd ik rekening met het voetbal voor de Champions League, maar voordat dat begint is onze live-uitzending al afgelopen.

Wat moet u doen?

Om er bij te zijn hoeft u eigenlijk heel weinig te doen. Log dinsdagavond om iets voor 19.00 uur in op Facebook en ga naar de pagina van Spaanse Woning (klik op de link voor directe toegang). Daar zal de uitzending om 19.00 uur vanzelf beginnen als een normale video die u zeker al eens eerder op Facebook voorbij hebt zien komen. Onder de video kunt u reacties achterlaten en op die manier dus ook uw vragen stellen, die ik dan live via de video tracht te beantwoorden.

Tot dinsdag!

Ik hoop ook u dinsdagavond te kunnen begroeten, want dat is via deze interactieve uitzending mogelijk. Ik heb er zin in en ben benieuwd hoe dit zal verlopen. Als het goed bevalt zal er zeker een vervolg komen. Maar, laat ik niet op de zaken vooruit lopen… Eerst de eerste uitzending en dan de rest!

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)