Neem contact op met NICLA | Onderweg naar Spanje
Apr 152016
 

Contact NICLA via WhatsApp en FaceTimeVragen en onduidelijkheden…
Het onbekende zorgt voor twijfels, maar die kunnen meestal eenvoudig weggenomen worden. Alles draait om duidelijke informatie en heldere antwoorden. Via internet zijn veel gegevens terug te vinden, maar hoe actueel de gezochte informatie is, is sterk afhankelijk van de bron die geraadpleegd wordt.

Vooral op sociale media en op fora worden veel ervaringen uitgewisseld, maar helaas roepen dergelijke goed bedoelde reactie over het algemeen nog meer vragen op dan dat ze antwoord geven op de gestelde vragen. Zoals een bekende reclame-slogan zegt: “…resultaten uit het verleden, geven geen garantie voor de toekomst…” Zo is het in het geval van de Spaanse woningmarkt natuurlijk ook. Wetten en regels veranderen en zodoende wijken de huidige procedures om zaken te regelen af van de manier waarop het bijvoorbeeld 5 jaar geleden ging.

Skype Spreekuur

Steeds meer mensen maken gebruik van het Skype Spreekuur op dinsdagavond. Meestal draaien de vragen om bevestiging van informatie die op internet is gevonden en helaas dienen de gevonden antwoorden vaak ontkend te worden. Daarom wijs ik hierbij nogmaals op het belang van een goede voorbereiding. Zorg ervoor dat u alle informatie helder heeft voordat u verdere stappen zet onderweg naar Spanje. Alleen op die manier weet u waarover gesproken wordt en kunt u later niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Zoals u waarschijnlijk weet, heb ik een e-book geschreven met daarin mijn ervaringen uit de praktijk. U kunt dit e-book downloaden en na het lezen van deze digitale informatie bent u gegarandeerd al heel wat wijzer.

Video

In onderstaande video geef ik u, naast het Skype-contact, nog 2 extra mogelijkheden om contact op te nemen, zodat u uw eventuele vragen kunt stellen. Uiteraard weet ik niet overal direct een antwoord op, maar meestal kan ik u wel helpen. Mocht ik zélf niet de juiste uitleg kunnen geven, dan kan ik u zeker doorverwijzen naar een andere expert binnen mijn netwerk.

(Als u de video niet kunt bekijken, klik dan op de titel van dit blog helemaal bovenaan de tekst)

Mis niets en abonneer u gratis op NICLA TV

(klik hierboven)

Afleveringen terugkijken

Eerder in NICLA TV:

Introductie van NICLA TV
Update van Gratis E-Book
Woning verkopen: zorg voor goede interieur foto’s
Investeren in onroerend goed blijft aantrekkelijk
Het gebruik bepaalt de keuze van uw Spaanse woning
Carnaval in Águilas (Murcia)
Makelaar in Spanje
De benaming van Spaanse woningen
10 Tips voor bezichtiging Spaanse woningen
Kosten bij aankoop Spaanse woning
Speciale gasten: klanten
Het NIE-nummer en de Residencia in Spanje
Opstal- en Inboedel Verzekeringen in Spanje
Ziektekosten- en Auto Verzekeringen in Spanje
Taxatie van Spaanse woningen
Bankverkopen in Spanje
Overdrachtsbelasting vs Winstbelasting in Spanje
RTLZ: De Spaanse woningmarkt
Nieuwe afleveringen van NICLA TV
Gratis begeleiding bij aankoop Spaanse woning
Hypotheek op uw Spaanse woning
Regio TV – Costa de Almería
De verkoop van uw Spaanse woning

 

  One Response to “Gratis contact met NICLA”

  1. Werken jullie ook in Murcia? We hebben een huis in Moratalla.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)