Live Bezichtigingen via Facebook | Onderweg naar Spanje
Sep 062017
 

Geld besparen via Facebook…wie wil dat nu niet?! We hebben iets nieuws bedacht waarmee u tijd, moeite en een beetje geld kunt besparen door alleen maar even een Live-video op Facebook te bekijken. Middels Live Bezichtigingen kijkt u mee, terwijl ik u via het scherm van uw pc, laptop, tablet of smartphone de diverse Spaanse woningen laat zien. Het mooie hiervan is bovendien, dat u de eerdere video’s gewoon kunt terugkijken wanneer het u uitkomt en zelfs vragen kunt blijven stellen óók als u een keer geen tijd heeft om ‘live aanwezig’ te zijn.

Trendsetter

Naast de Nieuwsbrief, die al sinds 2003 elke maand gratis wordt verzonden, dit blog, het Skype-spreekuur, het E-Book, de uitzendingen van NICLA TV en Facebook-Live hebben we dus weer iets nieuws bedacht. Als de technische ontwikkelingen het mogelijk maken, is het altijd interessant om er gebruik van te maken en omdat we er steeds naar streven om u zo goed mogelijk te informeren, hebben we ook dit weer meer beide handen aangegrepen. Mijn idee is dat je beter als trendsetter erachter kunt komen, dat iets niet werkt dan dat je als trendvolger niet eens een poging waagt.

Bezichtigingen

Tijdens de Live Bezichtigingen ga ik naar een geselecteerde Spaanse woning en laat deze helemaal zien, zoals dat tijdens een ‘échte’ bezichtiging ook zou gebeuren. U krijgt op die manier een goed beeld van zowel buiten als binnen en een gedeelte van de omgeving. Bovendien krijgt u direct ook extra informatie en uitleg over de woning die u live bekijkt. Omdat het via Facebook wordt uitgezonden, kunt u zowel tijdens als na de bezichtiging uw vragen stellen door een reactie onder de video achter te laten. Deze Live Bezichtigingen zijn elke dinsdagavond te volgen via de Facebook-pagina ‘Spaanse Woning’. Klik op de voorgaande link en ‘Like’ deze pagina, zodat u niets mist.

Voorbeelden

Indien u de eerste uitzendingen niet gezien heeft, geef ik u hieronder een aantal voorbeelden, zodat u kunt zien hoe zo’n bezichtiging verloopt.


Verzoekjes…

Al snel na de eerste Live Bezichtiging kreeg ik de vraag of er ook ‘verzoekjes’ ingediend mochten worden over de woningen die ik zou laten zien. Uiteraard is dat mogelijk. Indien u een bepaalde woning via Facebook zou willen bekijken, kunt u altijd even het referentienummer van onze website doorgeven, zodat ik de bezichtiging van de desbetreffende woning kan inplannen.

Ik hoop u volgende keer te mogen begroeten tijdens een Live Bezichtiging via Facebook.
Elke dinsdagmiddag om 16.00 uur op de pagina: Spaanse Woning.

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)