1.000 km op blote voeten | Onderweg naar Spanje
Jan 172017
 

1000 kmGisteren hadden we speciaal bezoek bij ons thuis in Vera. We hadden twee gasten die een nachtje bleven slapen. Ilse en haar dochtertje Helinah trokken op hun wandeltocht van Barcelona naar Gibraltar langs Vera en maakten bij ons een tussenstop.

 

Ilse en haar 2-jarige dochtertje Helinah zijn onderweg van Barcelona naar Gibraltar.
1.000 km op blote voeten om aandacht te vragen voor de armoede in Kenya.
Met dit project willen zij geld inzamelen voor voedselpakketten, waterfilters en het kopen van schoenen voor de kinderen in het oost-Afrikaanse land, want ook zij lopen dagelijks tientallen kilometers op blote voeten om water te halen en om naar school te gaan.

Video

In onderstaande video doet Ilse verslag van haar tocht. Vanaf Vera heeft ze nog zo’n 518 km af te leggen naar Gibraltar. Als u een slaapplaats voor hen hebt of u kent iemand die hen daarbij zou kunnen helpen, dan zou het aardig zijn als u een reactie achterlaat of een berichtje stuurt via de Facebook-pagina van Ilse: www.facebook.com/the1000kmbarefootwalk

Donatie

Indien u Ilse en Helinah wilt steunen en een steentje wilt bijdragen aan dit project, dan kunt u een donatie doen via onderstaande website:
gogetfunding.com/the-1000-km-barefoot-walk

Ilse gaat persoonlijk de voedselpakketten, de schoenen en de waterfilters afleveren in Kenya en zal daarvan ook verslag doen op haar Facebook-pagina. Op die manier kunt u zelf zien, dat uw donatie goed terecht komt en dat uw kleine bijdrage dus goed besteed wordt. U kunt haar tocht blijven volgen via Facebook op: www.facebook.com/the1000kmbarefootwalk

Steun Ilse en Helinah!

 

  One Response to “1.000 km op blote voeten”

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)