Nieuwe NICLA-kantoor geopend | Onderweg naar Spanje
Jun 222015
 

Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben vanuit het kantoor in La Cabuzana kregen we de mogelijkheid om een kantoor te betrekken in Las Buganvillas, eveneens in Vera. Nadat we rond 6 mei besloten hadden om te gaan verhuizen, is alles in een sneltreinvaart gegaan, zodat we op 1 juni de computers op het nieuwe adres konden aanzetten.

Nieuwe kantoor NICLAMensen vroegen me waarom ik deze stap gezet heb, maar er ligt eigenlijk geen reden aan ten grondslag. Het kwam op mijn pad en hoewel het voormalige kantoor aan huis nog prima voldoet, heb ik de kans gegrepen. Het nieuwe kantoor is ongeveer 3 keer zo groot en ik moet nu echt ‘naar mijn werk rijden’.

Uitdaging

De grootste verandering en uitdaging is, dat we nu op een zichtlocatie zitten en we dus ook heel veel bezoek krijgen van mensen die spontaan binnenlopen. Voorheen werkte ik uitsluitend op afspraak en kon ik al mijn klanten volledig en uitgebreid informeren en voorbereiden voordat ze voor bezichtigingen naar Spanje kwamen. Uiteraard blijft dit hetzelfde voor diegene die afspraken plannen via internet, maar bij spontane bezoekers zal de werkwijze enigszins aangepast moeten worden.

Welkom bij NICLA

Plannen

Een andere, persoonlijke, uitdaging ligt in het feit dat ik nu verplicht ben om de tijd goed in te delen en werkzaamheden strak te plannen. Waar ik op de vorige werkplek makkelijker ‘nog even’ iets af kon werken, wordt dat nu iets moeilijker omdat wonen en werken nu meer gescheiden zijn. Aan de andere kant zie ik ook wel in dat dat op de lange duur, na de gewenning, uiteindelijk wel beter is.
 
Entree NICLA

Uitbreiding

Een groter kantoor en drukke werkzaamheden maken het noodzakelijk dat er een uitbreiding zal gaan plaatsvinden. Op dit moment worden deze plannen verder uitgewerkt en zodoende kan ik daar nog niets concreet over zeggen. In elk geval zal het NICLA-netwerk verder worden uitgebreid, waarbij ook het woningaanbod verbreed zal worden.

 

De service zal onveranderd hoog in het vaandel blijven staan. Kwaliteit van dienstverlening en professionele begeleiding zullen altijd de boventoon voeren en zodoende mag u van NICLA datgene blijven verwachten waaraan u in de vele voorgaande jaren gewend bent geraakt.

NICLA kantoor Las Buganvillas 22 Vera

Nieuwe adres

Het nieuwe kantoor is gevestigd aan de Ronda de las Buganvillas nummer 22. Dit is centraal gelegen bij de rotonde die de kruising vormt om te kiezen voor de richting Vera, Mojácar, Garrucha of Villaricos (Vera Playa). Via de contact-pagina vindt u een goede locatie aanduiding.

U bent van harte welkom!

 

 

  6 Responses to “NICLA opent nieuw kantoor”

 1. Geweldig, professioneel, mooi kantoor

  Gefeliciteerd samen!

  Komen in september de boodschappen tas( dachten dat hij van ons was, niet dus)
  en een theedoek terug brengen.
  Nemen nog contact op.
  Groeten van Herman en Ellen.

 2. Hoi Claus gefeliciteerd met je nieuwe onderkomen. we komen van de zomer een kijkje nemen.

 3. Mooie locatie , gefeliciteerd!! Als occasionele buren komen we binnenkort zeker een kijkje nemen .

 4. Gefeliciteerd met de nieuwe locatie Claus, het ziet er prachtig uit.
  Groeten,
  Danielle

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)