NICLA TV - Een nieuwe service van uw makelaar in Spanje | Onderweg naar Spanje
Jan 092015
 

Video-BlogsOmdat ik altijd op zoek ben naar manieren om u, als toekomstige koper van een Spaanse woning, uitgebreid te informeren, presenteer ik u hierbij: NICLA TV

Natuurlijk kent u de NICLA Nieuwsbrief al, leest u mijn blogs en heeft u mijn E-Book gedownload, maar wat is er makkelijker dan gewoon TV te kijken en de noodzakelijke informatie tot u te laten komen? Omdat ik, en met mij vele anderen, niet vaak genoeg kunnen herhalen, dat een goede voorbereiding ├ęcht noodzakelijk is als u van plan bent om onder de Spaanse zon te gaan wonen, is het idee van NICLA TV ontstaan.

Introductie-aflevering

Na een lange voorbereiding en diverse proefopnames kan ik u hieronder de eerste introductie-aflevering van NICLA TV laten zien, waarin ik uitleg wat u zoal kunt verwachten. Ik wens u veel kijkplezier en hoop dat u via deze nieuwe service de gewenste informatie krijgt, zodat NICLA TV kan bijdragen in uw voorbereiding op het aankoopproces in Spanje.

(Als u de video niet kunt bekijken, klik dan op de titel van dit blog helemaal bovenaan de tekst)

Links naar informatie die in bovenstaande aflevering is besproken:
NICLA’s Nieuwsbrief: maandelijks gratis in uw mailbox
NICLA’s Facebook-pagina: dagelijkse updates
NICLA’s Twitter-account: real time updates
NICLA’s Blog: allerhande informatie uit de praktijk van een makelaar in Spanje
Voorbereiding: belangrijke zaken bij de aankoop van een Spaanse woning
E-Book: te downloaden
e-Viewings: digitale bezichtigingen
Skype-spreekuur: wekelijks gratis spreekuur met advies en antwoorden op uw vragen

NICLA TV bekijken

Om de gratis afleveringen van NICLA TV te bekijken, zijn er een aantal mogelijkheden.
De meest eenvoudige is om u te abonneren op het YouTube-kanaal van NICLA. U ontvangt dan vanzelf een melding als er een nieuwe aflevering beschikbaar is. Daarnaast kunt u zich gratis inschrijven op dit blog (laat uw e-mailadres achter in de rechterkolom). U ontvangt dan een e-mail als er een nieuw blog online staat en kunt dan dus de nieuwste aflevering van NICLA TV bekijken. Tot slot treft u op de NICLA-site een nieuwe sectie: video. Hier vindt u de links naar de diverse onderdelen op het YouTube-kanaal van NICLA, waaronder dus NICLA-TV.

Graag tot ziens bij de volgende aflevering van NICLA TV!

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)