Wat u moet weten als u naar Spanje gaat voor bezichtigingen | Onderweg naar Spanje
Feb 082011
 

Nadat u de gewenste brochures van de diverse woningen en/of projecten ontvangen heeft, uw vragen beantwoord zijn en u verder heeft ‘ingelezen’ ter voorbereiding op uw bezichtigingsreis naar Spanje, wordt het tijd om de nodige afspraken te maken. Nu gaat u dan eindelijk ‘Onderweg naar Spanje’.

Bezichtigingsafspraken

Alle afspraken worden in onderling overleg met u vastgelegd. Ú bepaalt wanneer en hoe lang u naar Spanje komt en binnen die data worden de gewenste bezichtigingen gepland. Indien u langer blijft om, naast de bezichtigingen ook een beetje vakantie te vieren en naar het strand wilt gaan, wordt daar uiteraard rekening mee gehouden.

De bezichtigingen verlopen niet veel anders dan wanneer u een huis bezoekt in Nederland of België. U krijgt volledige uitleg over prijzen, bijkomende kosten, evt. extra voorzieningen, verbouwings-mogelijkheden, etc. Natuurlijk worden uw vragen beantwoord en ontvangt u aanvullende informatie over het aankoopproces.

Intensieve begeleiding

Wat wél anders is in Spanje, is het feit dat wij als makelaar veel langer met u ‘op pad’ zijn dan in Nederland of België. Omdat we meerdere woningen / projecten met u bezichtigen zijn we in de gelegenheid om veel dieper op uw daadwerkelijke woonwensen in te spelen. Aan de hand van uw op- en aanmerkingen tijdens de bezichtigingen kunnen u wij u evt. extra woningen voorstellen, die u in eerste instantie nog niet had opgemerkt, maar die wel aansluiten op uw wensen, eisen en verwachtingen.

Géén groepsreizen

Om de hierboven genoemde intensieve begeleiding te kunnen waarborgen, organiseren wij géén groepsreizen. Uw verblijf in Spanje is meestal van korte duur en dus is de tijd kostbaar en beperkt. Wat heeft u er dan aan om in een bus rondgereden te worden langs woningen / projecten waarvan het grootste gedeelte niet aan uw woonwensen beantwoordt? Wellicht is het best gezellig, maar in elk geval weinig effectief. Vandaar dat wij de voorkeur geven aan persoonlijke begeleiding.

Video

In onderstaande video krijgt u een korte samenvatting omtrent de bezichtigingen. Indien u vragen heeft of een bezichtigingsreis naar Spanje wilt plannen, dan zie ik uw reactie graag tegemoet.

TIP: Plan uw bezichtigingen in Spanje ruim van tevoren

Om te voorkomen, dat u gehaast een reis plant, terwijl u nog niet helemaal voorbereid bent en uw vragen nog niet allemaal beantwoord zijn, is het verstandig om uw bezoek ruim van tevoren te plannen. Kijk wanneer het u het best schikt en de data worden voor u gereserveerd, zodat de noodzakelijke begeleiding gegarandeerd is. Bovendien is er dan tevens tijd en gelegenheid om extra informatie en brochures aan u te versturen, zodat de keuzemogelijkheden vergoot worden.

  3 Responses to “Bezichtigingen in Spanje”

  1. […] van de door u gewenste woningen wel aanwezig, gecontroleerd en in orde bevonden? Hoe worden de bezichtigingen in Spanje georganiseerd? … Vragen die beter vooraf beantwoord worden om problemen achteraf te […]

  2. Geachte mevrouw Manté,

    Zoals al eerder aangegeven, worden alle huurwoningen die wij vertegenwoordigen in principe per week (als vakantiehuur) verhuurd. Alle op onze website gepresenteerde woningen kunnen echter ook voor langere termijn gehuurd worden. Afhankelijk van de duur van de aaneengesloten huurperiode kunnen we, in overleg met u en in samenspraak met de eigenaar van de gewenste huurwoning, een huurprijs overeenkomen.

    Omdat wij de meeste aanvragen ontvangen voor vakantie-periodes met huurtermijnen van 1 of 2 weken, hebben wij ons op de website beperkt tot de presentatie van de bij deze periodes behorende huurprijzen.

    Als voorbeeld wordt in de Nieuwsbrief gesproken over een huurprijs van € 350,- per maand. Deze prijs geldt voor Rental001, maar indien een andere huurwoning uw voorkeur heeft om voor langere termijn te bewonen, dan kunnen we dat bespreken.

  3. Ik heb u al eens gevraagd! waar zijn die woningen van 350 euro p/m die ,,heb ik tot nu noch niet gevonden,gr mevr Manté

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)