Een snelle eerste indruk via Digitale Bezichtiging | Onderweg naar Spanje
Apr 292013
 

Op zoek naar een Spaanse woning, maar eigenlijk geen tijd om er eens goed voor te gaan zitten…?! U herkent het vast wel en iedereen heeft er wel eens ‘last’ van. Eigenlijk zou het woningaanbod voorbij moeten komen als was het een uitzending op televisie. Gewoon, lekker op uw gemak huizen kijken onder het genot van een kopje koffie. Dat kán… NICLA heeft de e-Viewings geïntroduceerd, korte filmpjes die u meevoeren door de door u geselecteerde woning(en).

Hoewel wij altijd onze uiterste best doen om de informatie van de aangeboden woningen op onze website zo uitgebreid mogelijk te presenteren, begrijpen we dat u in eerste instantie niet alle geboden mogelijkheden wilt benutten. Om een eerste indruk te krijgen van de betreffende woning beperken de meeste mensen zich eerst tot het bekijken van de foto’s om vervolgens de beschrijving te lezen. Zaken als de exacte locatie (te bekijken via de optie ‘Kaart’) of bijvoorbeeld de afstand tot het vliegveld of het strand (te bepalen via de optie ‘Directions’) komen pas later aan bod.

e-Viewing

Nu iedereen het druk heeft en er geen tijd is om eens rustig het woningaanbod te bekijken, de foto’s door te bladeren en de beschrijving door te nemen, werd het tijd voor iets anders. Een snellere manier om de geselecteerde woning te bekijken. Zodoende kwamen we op het idee om iets met bewegende beelden te gaan doen. Ervaring van collega’s uit andere landen leerde ons, dat iedereen gewend is om tv te kijken en dat het bekijken van video-materiaal van het woningaanbod als ontspanning gezien wordt. Uiteraard wilden we voorkomen, dat er wazige en schokkerige beelden te zien zijn omdat we al filmend met een videocamera of een mobiele telefoon door de woning wandelen. We hebben daarom gekozen voor een digitale aanpak.

Onderstaand treft u het beeldmateriaal van de e-Viewings. Hier kunt u de filmpjes bekijken en als een bepaalde woning uw interesse heeft gewekt, komt u via de link onder de video bij de informatie van de betreffende woning op onze website waar u de uitgebreide informatie met foto’s en locatie terug kunt vinden. Van daaruit kunt u dan tevens een brochure aanvragen of een afspraak maken voor een échte fysieke bezichtiging in Spanje. Natuurlijk vindt u de Digitale Bezichtigingen ook terug via het aanbod op onze site door op de link ‘Video’ te klikken.

Ik wens u veel kijkplezier!

>> e-Viewings <<

(klik op bovenstaande link)

 

 

  5 Responses to “e-Viewings: Digitale Bezichtigingen”

 1. […] Naast Facebook en Twitter maken we intensief gebruik van YouTube om de door NICLA geïntroduceerde e-Viewings te promoten en u vanachter uw scherm een indruk te geven van wat de door u gewenste Spaanse woning […]

 2. Ik vind de filmpjes een mooie toegevoegde waarde als aanvulling op de uitgebreide informatie. Foto’s geven een goed beeld, maar, zoals het doel was, bewegende beelden spreken meer. Ieder kan bekijken wat hij wil, maar ik zal zeker ook voor de filmpjes kiezen. Complimenten voor het initiatief. Het geeft in elk geval aan dat je veel aandacht en tijd besteedt aan de presentatie van de woningen.

  Groet,
  Maarten

 3. LS,
  De videofilmpjes van foto’s zijn niet echt een succes. Schokkerige beelden waar je hoofdpijn van krijgt.
  M.i. zijn gewone foto’s of beter nog echte filmpjes meer geschikt.

  • Bedankt voor de reactie.

   Als u hoofdpijn krijgt van de beelden, zou ik u aanraden om de foto’s op de website te bekijken of, nog beter, een afspraak te maken voor een bezichtiging ter plaatse, zodat u met eigen ogen kunt ervaren hoe de woningen eruit zien. Uiteindelijk is het onmogelijk om het iedereen voor de volle 100% naar de zin te maken, maar…we doen ons best om in elk geval de 99,9% te halen. We hebben voldoende alternatieven om eenieder van de gewenste informatie te voorzien in de vorm van de documentatie op de website of digitale brochures.

   Als u mij via de brochure-aanvraag op de website aangeeft welke woning(en) u interesseren, zal ik ervoor zorgen dat u de gegevens ontvangt.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)