Wegwijs in het doolhof aan aanbieders en informatie | Onderweg naar Spanje
Sep 202013
 

Als u op zoek gaat naar informatie over de aankoop van een Spaanse woning en alles wat daarbij komt kijken, stuit u op een overvloed aan websites met vaak tegenstrijdige uitleg. Dit hoeft overigens niet altijd onjuist te zijn, want de regelgeving omtrent bijvoorbeeld de kosten, kan per regio of Comunidad verschillend zijn. Het is echter begrijpelijk dat het voor u, als nieuwe potentiƫle koper, meer vragen oproept dan dat het de antwoorden verschaft waarnaar u op zoek was.

Met-NICLA-op-weg-naar-uw-Spaanse-woningZoals u waarschijnlijk weet, streef ik ernaar om alles volledig duidelijk te hebben voordat u naar Spanje komt voor de eerste bezichtigingen. Ik tracht al uw vragen te beantwoorden en heb via de website en in mijn E-Book de belangrijkste zaken uitgebreid omschreven. Bovendien kunt u altijd mailen, bellen of contact opnemen via Skype, dus aan informatie-voorziening is zeker geen gebrek.

Gelukkig maken de meeste kopers ook gebruik van de middelen die aangeboden worden en is men goed voorbereid als men in Spanje naar de geselecteerde woningen komt kijken. Dit geeft rust en bespaart heel veel van uw beperkte en dus kostbare tijd, die anders besteed zou moeten worden aan extra uitleg. Natuurlijk komen er ter plaatse altijd andere vragen naar boven en die worden ook allemaal beantwoord, maar het scheelt heel veel als u in elk geval de ‘basis-zaken’ al eens heeft doorgelezen.

Persoonlijke begeleiding

Iedereen is anders en heeft zijn/haar eigen woonwensen. Dit maakt het werk als makelaar nu juist zo interessant en afwisselend. Er bestaat geen blauwdruk of concept voor een standaard dienstverlening, daarom beginnen we bij elke nieuwe klant vanaf nul om op die manier duidelijk te krijgen welke wensen en eisen u heeft en op welke manier we dit in onderling overleg kunnen invullen.

 

 

Doolhof

Bovenstaande animatie laat zien, dat er altijd een uitweg is uit het doolhof aan informatie en aanbieders. Vertrouw op uw gevoel en laat u niets op de mouw spelden. Een huis kopen in Spanje moet vooral leuk zijn en blijven. Zonder slapeloze nachten door problemen of onverwachte verrassingen. Zorg voor goede begeleiding, zodat het gehele aankoopproces van een leien dakje gaat en u vervolgens zorgeloos kunt genieten van uw Spaanse woning.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)