Hoe gaat u uw Spaanse woning gebruiken? | Onderweg naar Spanje
Feb 062015
 

Iedere koper van een Spaanse woning heeft zijn/haar eigen reden om een dergelijke investering te doen. Net zoals iedere koper andere woonwensen heeft en derhalve op zoek is naar de voor hem/haar ideale woning die zoveel mogelijk aansluit op deze woonwensen. Onderstaande aflevering van NICLA TV gaat over de invulling van deze woonwensen. Het is namelijk geheel afhankelijk van het doel dat u met uw Spaanse woning voor ogen heeft of u uw persoonlijke woonwensen zwaarder of juist minder zwaar mee zou moeten wegen bij de keuze voor een bepaalde woning.

Het gebruik van een Spaanse woningIn de vorige aflevering van NICLA TV heb ik u uitgelegd waarom het qua belegging nog steeds interessant is om te investeren in onroerend goed. U kunt uw zoektocht naar de meest geschikte woning echter pas gericht beginnen als u voor uzelf bepaald heeft hoe u uw woning onder de Spaanse zon wilt gaan gebruiken. Als u een vakantiewoning zoekt waar u regelmatig zelf gebruik van maakt en waar uw familie en vrienden kunnen verblijven, dan kijkt u natuurlijk uitsluitend naar uw eigen woonwensen. Hetzelfde geldt voor (semi-)permanente bewoning of als u uw woning wellicht incidenteel wilt verhuren.

Aankoop als investering voor de verhuur

Het wordt echter heel anders als u een Spaanse woning wilt aanschaffen als investering met als doel deze zoveel mogelijk te verhuren om op die manier rendement te maken. In een dergelijke situatie dient u uw persoonlijke woonwensen enigszins opzij te zetten en meer te kijken naar de wensen en eisen van uw doelgroep; uw potentiële huurders. In onderstaande aflevering tracht ik u meer uitleg te geven over verhuurbare vakantiewoningen.

(Als u de video niet kunt bekijken, klik dan op de titel van dit blog helemaal bovenaan de tekst)

Indien u meer wilt weten of advies wenst over de aankoop van een Spaanse woning voor de verhuur, kunt u mij altijd een mailtje sturen, bellen of Skypen. Uiteraard mag u ook een reactie achterlaten onder dit blog.

 

Mis niets en abonneer u gratis op NICLA TV

(klik hierboven)

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)