Nieuwe reeks NICLA TV | Onderweg naar Spanje
Mar 112016
 

Toen ik vorig jaar in januari begon met NICLA TV had ik nooit verwacht dat het zoveel impact zou hebben. Aangemoedigd door de vele reacties en de verzoeken om extra uitleg over onderwerpen die in eerdere afleveringen nog niet aan bod zijn gekomen, ben ik weer begonnen met de opnames voor een nieuwe reeks afleveringen van NICLA TV.

infoOp advies van enkele professionele camera- en geluidsmensen heb ik enkele verbeteringen doorgevoerd, want al doende leert men en als er stappen te maken zijn om het beter te doen, sta ik altijd open voor opbouwende kritiek. Dat geldt zowel op het gebied van de dienstverlening in de dagelijkse praktijk als makelaar op de Spaanse woningmarkt als in de extra activiteiten ter aanvulling op de noodzakelijke informatie en nadere uitleg over alle ins en outs bij de aan- en verkoop van Spaans onroerend goed.

Wekelijkse afleveringen

De bedoeling is om elke week een aflevering van NICLA TV te plaatsen met diverse onderwerpen. Ondertussen zijn er al plannen om het format enigszins uit te breiden, maar dat komt in een later stadium. Ondertussen zijn de opnames in volle gang, maar er blijft altijd ruimte om uw brandende vragen in een aflevering van NICLA TV nader uit te werken. Laat hiervoor een bericht achter onder dit blog of bijvoorbeeld via onze Facebook pagina’s Spaanse woning danwel NICLA Casas. Een mail sturen kan uiteraard ook.

 

(Als u de video niet kunt bekijken, klik dan op de titel van dit blog helemaal bovenaan de tekst)

Mis niets en abonneer u gratis op NICLA TV

(klik hierboven)

Uitzending gemist

Eerdere afleveringen van NICLA TV kunt u terugkijken via het blog. Hieronder treft u een overzicht van de onderwerpen die reeds besproken zijn, maar natuurlijk altijd beschikbaar blijven als u nadere informatie zoekt over bepaalde zaken. Klik op de gewenste link om de aflevering en de aanvullende uitleg (nogmaals) te bekijken.

Introductie van NICLA TV
Update van Gratis E-Book
Woning verkopen: zorg voor goede interieur foto’s
Investeren in onroerend goed blijft aantrekkelijk
Het gebruik bepaalt de keuze van uw Spaanse woning
Carnaval in Águilas (Murcia)
Makelaar in Spanje
De benaming van Spaanse woningen
10 Tips voor bezichtiging Spaanse woningen
Kosten bij aankoop Spaanse woning
Speciale gasten: klanten
Het NIE-nummer en de Residencia in Spanje
Opstal- en Inboedel Verzekeringen in Spanje
Ziektekosten- en Auto Verzekeringen in Spanje
Taxatie van Spaanse woningen
Bankverkopen in Spanje
Overdrachtsbelasting vs Winstbelasting in Spanje
RTLZ: De Spaanse woningmarkt

Ik wens u ook bij deze nieuwe reeks afleveringen van NICLA TV veel kijkplezier!

 

  One Response to “Nieuwe Afleveringen van NICLA TV”

  1. […] – Introductie van NICLA TV – Update van Gratis E-Book – Woning verkopen: zorg voor goede interieur foto’s – Investeren in onroerend goed blijft aantrekkelijk – Het gebruik bepaalt de keuze van uw Spaanse woning – Carnaval in Águilas (Murcia) – Makelaar in Spanje – De benaming van Spaanse woningen – 10 Tips voor bezichtiging Spaanse woningen – Kosten bij aankoop Spaanse woning – Speciale gasten: klanten – Het NIE-nummer en de Residencia in Spanje – Opstal- en Inboedel Verzekeringen in Spanje – Ziektekosten- en Auto Verzekeringen in Spanje – Taxatie van Spaanse woningen – Bankverkopen in Spanje – Overdrachtsbelasting vs Winstbelasting in Spanje – RTLZ: De Spaanse woningmarkt – Nieuwe afleveringen van NICLA TV […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)